miercuri, 12 decembrie 2012

Lectia de machiaj pentru sarbatorile de iarna

 Lectia de machiaj pentru sarbatorile de iarna

Conform unei descrieri devenita cliseu, decembrie este luna cadourilor. Sezonul Sarbatorilor este desigur o perioada festiva, iar tinuta completa pentru evenimente implica un machiaj ingrijit si cu o pronuntata tenta glam. Casele de moda si cosmetica dedica acestui sezon o linie separata , denumita in generan Holiday Collection, care ar trebui sa constituie o sursa de inspiratie pentru tine.

In ce consta un machiaj dedicat sarbatorilor de iarna?

In primul rand, trebuie sa cunoasca o influenta a machiajului de iarna, fie ca acesta consta in paloarea tenului, in roseata sangerie sau imitand nuanta grena a vinului si in culori de fard sau linii de tus cu aspect glossy. Ca orice machiaj dedicat unui eveniment anume, este indicat sa iasa in evidenta prin desavarsire si sofisticare, pentru ca in perioada Sarbatorilor trebuie sa stralucesti.

 
Pentru ten, iti recomand sa apelezi in primul rand la o baza de machiaj care matifiaza si hidrateaza, ajutand la fixarea fonudului de ten. Apoi, alege o pudra cu particule bronzante si care reflecta lumina (iti recomand Estee Lauder) daca esti adepta tenului exotic sau o pudra pulbere translucida daca vrei sa iti pastrezi culoarea naturala a tenului (tenul pal este in tendintele sezonului).
Opteaza pentru un blush cu particule stralucitoare cu o baza teracota (deci mai rosiatica) sau pur si simplu un roz trandafiriu care incadreaza perfect un ten pe nuante de ivoire.  Pentru un look mai aproape de natural, alege farduri aurii si pe tonuri discrete de ambra sau un ruj glossy cu o nuanta mai definita. Completeaza fara exceptie look-ul cu accesorii stylish sau cu o coafura mai elaborata.
 
Una dintre principalele tendinte ale sezonului rece a constat in buzele rosii, fie ele mate sau cu influente glam. Are un efect deosebit alaturarea acestor tonuri de ruj cu un ten pal, look promovat de Dita von Teese si perceput ca desavarsirea urbana a mitului Craiasa Zapezii. In afara de rujul rosu, alege o definitie discreta de tus sau khol. Daca alegi kholul, nu este nevoie sa tragi o linie perfecta, poti estompa conturul cu degetele inspre pliul pleoapei pentru un efect usor smoky.  


Machiajul ochilor este cel mai adesea centrul atentiei, asa ca studiaza bine nuantele de fard pentru a te asigura ca iti flateaza culoarea irisului. Pentru noaptea de Revelion, este indicat sa faci o proba a machiajului ochilor dinainte pentru a evita eventuale neplaceri sau surprize.
Ce se recomanda? Chanel propune o combinatie eclectica de auriu si verde, Dior opteaza pentru mov in diverse nuante, intre care pigmentul lila detine monopolul, iar campaniile Sephora iti propun extravagante manunchiuri de gene false si combinatii de tonuri reci (verde si albastru). Presara putin glitter pentru mai multa stralucire.
 
   
Tonurile pamantii au facut din nou senzatie, iar cei de la Smashbox le asociaza unui smoky aplicat pe un ten perfect si trandafiriu, accentuat de nuante pale de blush caramel.


Metalicul pe fond lila sau albastru este o alta constanta a machiajului pentru Sarbatori. La Urban Decay, acesta s-a bucurat de intaietate, ochiul a fost alungit geometric prin trasarea unui V culcat si destul de pretentios, insa varianta mai moderata cu siguranta iti va flata privire
Si, bineinteles, un smoky clasic realizat prin alaturarea unui negru carbon si a unui argintiu metalizat si completatat de buzele nude este eleganta desavarsita in domeniu. 

 http://ro.stiri.yahoo.com/photos/lectia-machiaj-pentru-sarbatorile-iarna-photo-090019524.html


COMANDA ACUM
Curs Video-Lectii Video Pe DVD CURS DE MACHIAJ profesional in limba romana
YOUR MAKE-UP - SIMPLE STEPS TO AMAZING LOOKS RO 1DVD +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu