miercuri, 27 februarie 2013

Trucuri de machiaj pentru zodia ta

Cand fac recomandari pentru machiajul fiecarei zodii, astrologii nu se bazeaza pe tipul de ten sau pe forma fetei, ci pe trasaturile psihice zodiacale. Si, pentru majoritatea nativilor, functioneaza!




Berbec
Planeta Berbecilor este Marte, simbol al agresivitatii, de aceea machiajul ideal pentru femeia Berbec presupune fond de ten, mascara si ruj rosu puternic. Aceasta este varianta pentru momentele in care vrei sa iti arati energia, puterea si dorinta. O alta optiune o reprezinta culorile pastelate pentru pleoape, tonurile deschise si buzele in nuante naturale. Acest machiaj arata ca esti increzatoare, rabdatoare si ca nu trebuie sa te grabesti sa "ataci" atunci cand iti doresti ceva.

Citeste si: Coafura perfecta pentru zodia ta

Taur
Pentru ca planeta lor este Venus, femeilor Taur le place spectaculosul si luxul, dar fara sa arate ostentativ. De aceea, evita culorile puternice si incearca sa arate cat mai natural. Umbrele de fard gri, roz, bej si argintiu sunt potrivite pentru femeia Taur. De asemenea verdele, care atrage bunastarea si prosperitatea si rezoneaza cu stabilitatea, oferind un sentiment de echilibru si substanta.

Gemeni
Una dintre cele mai sensibile zodii, Gemenii sunt semn al dualitatii, asa ca se hotarasc greu ce tip de machiaj sa aleaga si vor asculta mai degraba de sfaturile celorlalti. Femeia Geaman este avantajata de culorile reci, texturile mate si machiajul putin stralucitor, bazat pe contrast. Dintre culorile calde, galbenul o energizeaza, imbunatatindu-i abilitatile de comunicare.

Citeste si: Cum sa te desparti de un tip in functie de zodie

Rac
Femeilor Rac nu le place noutatea, asa ca se vor informa temeinic pana sa incerce un nou produs de machiaj. Ochii le sunt cel mai bine pusi in valoare de culorile pale, care ii fac sa para ca niste pietre pretioase. Rozul este culoarea potrivita pentru machiajul lor, deoarece creste receptivitatea. Cel mai bine e sa fie folosit in combinatie cu albul, pentru a ramane in zona look-ului "inghetat".

Leu
Femeilor Leu le place tot ceea ce este stralucitor si auriu. Cea mai buna culoare pentru pleoapele lor este portocaliul, deoarece rezoneaza cu puterea si maretia acestui semn zodiacal si, totodata, creste optimismul si buna dispozitie. Incearca sa folosesti fardul oranj pe post de eyeliner pentru un efect subtil, dar care te va scoate in evidenta printr-un machiaj sofisticat si stilat.

Citeste si: Trucuri sexuale in functie de zodie

Fecioara
Femeile Fecioara au un simt al proportiei dezvoltat, la fel si bunul gust, asa ca le plac lucrurile subtile. Fiind prudente, vor alege culori naturale care sa le sublinieze frumusetea: nuante de albastru si verde, de la bleumarin la smarald. Albastrul duce cu gandul la puritate si intelepciune, doua caracteristici ale zodiei. Albastrul inchis poate fi folosit pe post de eyeliner, pentru ca va scoate in evidenta albul ochilor.

Balanta
Desi sunt reprezentate de aceeasi planeta - Venus - Taurii si Balantele se manifesta diferit: primii aleg luxul, ceilalti prefera extravaganta. Avangardiste si sfidatoare, femeilor Balanta le place sa combine culorile si reusesc sa nu arate deloc ridicol. Culoarea care reprezinta cel mai bine echilibrul specific zodiei este albastrul. Purtat pe pleoape, impreuna cu umbre de alb sau de argintiu, va crea look-ul perfect pentru petrecere.

Citeste si: Cum sa-ti retusezi machiajul

Scorpion
Femeile Scorpion stiu intotdeauna ce isi doresc si isi selecteaza foarte atent produsele de ingrijire si de machiaj. Rujul inchis este cel mai potrivit pentru ele, iar pometii evidentiati prin blush subtil si natural le accentueaza cel mai bine trasaturile fetei. Machiajul ochilor ar trebui sa fie clar si observabil.

Sagetator
Acest semn zodiacal nu are limite si prefera tot ceea ce este nou si inovativ. In materie de machiaj, fardurile care sclipesc sunt cele mai indicate pentru femeia Sagetator, careia tot ce este auriu si roz ii da energie. Pentru un machiaj mai dramatic, incearca un fard de pleoape in culoarea oului de rata, amestecat cu nuante de maro.

Citeste si: 4 machiaje seducatoare pentru ochi

Capricorn
Capricornii se disting prin perseverenta, fiind persoane extrem de atente cu alegerile pe care le fac, inclusiv in materie de machiaj. Prefera machiajul discret, in culori de maro si bej, semn al substantei si al determinarii. Maroul sustine simtul practic si responsabilitatea femeii Capricorn, fiind o culoare indicata pentru machiajul de zi cu zi. Seara, combina-l cu un fard auriu-metalic, pentru stralucire.

Varsator
Acest semn zodiacal este condus de emotii, de aceea fardurile ideale pentru ochi sunt cele mov - culoare evoca umanitate si bunatate, dand un sentiment de apartenenta, si care creste gradul de relationare. In plus, un machiaj tip smokey-eyes in nuante de mov este inedit si sexy.

Pesti
Femeile nascute in zodia Pesti sunt surprinzatoare si misterioase, iar starea lor se schimba foarte usor. Culorile reci folosite pentru machiajul ochilor, precum albastru inchis, violet si gri, le vor aduce energie, deoarece sunt nuante care tin de mediul acvatic si le fac pe nativele din Pesti sa se simta in largul lor.

Citeste si: Machiajul irezistibil in viziunea barbatilor

 

COMANDA ACUM
Curs Video-Lectii Video Pe DVD CURS DE MACHIAJ profesional in limba romana
YOUR MAKE-UP - SIMPLE STEPS TO AMAZING LOOKS RO 1DVD +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu